Blije vrouw die luisterd naar muziek met haar koptelefoon

Afl. 167 Etenslessen van Denise, Cindy en Anouk

 

 

Deze week ben ik in gesprek met Denise, Cindy en Anouk die mijn programma volgen en hun Etenslessen met je delen. De een is nog maar net begonnen en de ander al wat verder in het proces. We praten met elkaar over obsessie, de hongerbalans en de verandering die de relatie met jezelf ondergaat als je stopt met overeten. Luister naar de inspirerende en waardevolle inzichten die zij hierover met je delen.

 


Wat je ontdekt: 

  • Hoe de relatie met jezelf verandert als je stopt met overeten.

  • Hun ervaringen met het gebruik van de hongerbalans.

  • Obsessie in eten, afvallen en het oplossen van je probleem.


 

 

Vond je deze aflevering waardevol, dan is het downloaden van mijn gratis ebook Etenslessen de volgende stap in het oplossen van je strijd met eten. Ik geef je in dit boek een aantal onmisbare inzichten, maar ook een aantal praktische stappen waarmee je afvalt zonder dieet. Dus als je meer wilt dan alleen theoretische kennis opdoen gaat mijn ebook je daar zeker bij helpen.

Ja ik wil het ebook! >>