Marjena glimlachend  op een brug in Amsterdam

Afl. 8 Waar Doe Je Het Voor?

Waarom wil je afvallen en stoppen met overeten?  

Het antwoord op deze vraag is belangrijker dan je denkt, ook al lijkt het misschien een open deur.  

Ik ontdek vaak dat mijn nieuwe cliënten die bij mij komen hier nog weinig over hebben nagedacht en dat hun antwoorden van een lage kwaliteit zijn.  

Wat bedoel ik met antwoorden van een lage kwaliteit? De reden waarom je wilt veranderen moet je energie geven en aantrekkingskracht op je uitoefenen.  

Dit is het ding: gedragsverandering is een inspanning die tijd nodig heeft en met vallen en opstaan gaat.  

Als de reden waarom je wilt veranderen niet goed voelt en je niet inspireert, heeft je verandering weinig kans van slagen.  

Luister naar de aflevering om je bewust te worden van de reden waarom je wilt afvallen en ontdek of deze reden je voldoende inspireert.  

Verder deel ik de reden die voor mij indertijd het verschil maakte en mij uit mijn strijd met hielp. Laat je hierdoor inspireren en open daarmee de weg naar het creëren van een geweldige relatie met eten.

Luister naar aflevering om deze cruciale les te leren over autonomie in je relatie met eten.  


Luister naar de podcast

Wat je ontdekt:

  • Het belang van een onbedwingbare reden als je wilt afvallen
  • Waarom gezondheid vaak onvoldoende motiveert
  • Waarom schoonheid vaak onvoldoende motiveert
  • De onweerstaanbare reden die mij uit mijn strijd met eten hielp

Vond je deze aflevering waardevol, dan is het downloaden van mijn gratis ebook Etenslessen de volgende stap in het oplossen van je strijd met eten. Ik geef je in dit boek een aantal onmisbare inzichten, maar ook een aantal praktische stappen waarmee je afvalt zonder dieet. Dus als je meer wilt dan alleen theoretische kennis opdoen gaat mijn ebook je daar zeker bij helpen.

Ja ik wil het ebook! >>