Afl 7 De beste manier om je weegschaal te gebruiken

Gezicht van een vrouw die recht in de camera kijkt

Binnen een fijne relatie met eten wil je alleen dingen doen die deze relatie versterken. Als op de weegschaal staan een bron van stress voor je is, kan ik je helpen. Het getal dat je op de weegschaal ziet is namelijk neutraal. Jij bepaalt zelf welke betekenis je dat getal geeft. Luister naar aflevering zeven van de podcast om te ontdekken hoe je de weegschaal ALTIJD in je voordeel gebruikt. Of je nu bent aangekomen, afgevallen of nog hetzelfde weegt. Ook als je jezelf niet weegt voel je natuurlijk aan je kleding hoe het gaat. Ook dan kan je de inzichten die ik je in deze aflevering geef toepassen. Naast de waardevolle inzichten en inspiratie geef ik je in deze aflevering ook een gouden oefening die je relatie met eten naar een hoger plan tilt. Als je deze oefening doet voorspel ik dat je mij een email stuurt om te vertellen wat een verschil deze voor je maakt. Ik lees die email graag!  

Download jouw exemplaar van het ebook Etenslessen, Ontdek hoe je afvalt zonder dieet en een geweldige relatie met eten creëert. Als je een vrouw wilt worden met een geweldige relatie met eten en afvallen zonder dieet, staat dit boek vol met de inzichten waar je naar op zoek bent. 


LUISTER NAAR DE SHOW

Abonneer: Apple | Spotify | Stitcher


WAT JE ONTDEKT

  • Hoe je de weegschaal altijd in je voordeel gebruikt.
  • Hoe je die zelfverzekerde vrouw wordt, die zich mooi en sensueel voelt. 
  • De gouden oefening die je relatie met eten naar een hoger plan tilt.  

UITGELICHT

  • Ben je al bij mijn Facebook LIVE geweest op de woensdagochtend? Kom erbij voor een wekelijkse gratis les vol eyeopeners. Ik geef je inspiratie, waardevolle inzichten en ruimte om vragen te stellen over afvallen zonder dieet. 
  • Geef mijn Facebookpagina een like (dan zie je wanneer ik live ben) en kom naar de gratis les. Wanneer: elke woensdagochtend om 9.00 uur
  • Wist je dat ik gratis Skype sessies van 30 minuten aanbied? ? Ik geef je een paar waardevolle tips, met specifiek voor jou toepasbare kennis waarmee je afvalt zonder dieet. Stel mij een vraag, boek een sessie, stuur mij een email via www.etenslessen.com/contact.