Afl 11 Het geheim van slank worden en blijven

Selfie van Marjena in de sportschool

Een van de grootste valkuilen van een dieet is dat je met zevenmijlslaarzen op je doel afgaat. Van de ene op de andere dag gooi je het roer om, zodat je zo snel mogelijk je streefgewicht bereikt. Dit is een aanpak die alleen goed voelt zolang je motivatie hoog is. Maar hoe graag je ook wilt afvallen, er komt een moment waarop je motivatie daalt. Motivatie is nu eenmaal geen constante maar fluctueert onder invloed van je omstandigheden. Er zullen dagen zijn waarop je helemaal geen zin hebt om goed voor jezelf te zorgen. Het geheim van slank worden en blijven zit in de manier waarop je hier je succesvol mee omgaat. Dit betekent niet keihard je best blijven doen en gewoon volhouden. Dat werkt niet. Maar wat dan wel? Luister naar de aflevering en ontdek het geheim van duurzaam afvallen en het realiseren van je droom. Ik neem je mee in onze ervaring met goede voornemens, illustreer wat daar meestal mee gebeurt en hoe het ook anders kan. Er gaat een wereld voor je open, die het hele proces gemakkelijker voor je maakt.  

Download hier jouw exemplaar van mijn ebook Etenslessen. Ik geef je vier waardevolle inzichten waarmee je ontdekt hoe je een vrouw wordt met een geweldige relatie met eten en afvalt zonder dieet.


LUISTER NAAR DE SHOW

Abonneer: Apple | Spotify | Stitcher


WAT JE ONTDEKT

  • Waarom het roer omgooien niet werkt. 
  • Wat je nodig hebt voor succes op de lange termijn. 
  • Hoe je ook op dagen dat je geen motivatie voelt moeiteloos de juiste richting op blijft bewegen. 
  • Hoe je identiteit verandert en je een vrouw wordt met een geweldige relatie met eten.  

UITGELICHT

  • Ben je al bij mijn Facebook LIVE geweest op de woensdagochtend? Kom erbij voor een wekelijkse gratis les vol eyeopeners. Ik geef je inspiratie, waardevolle inzichten en ruimte om vragen te stellen over afvallen zonder dieet. 
  • Geef mijn Facebookpagina een like (dan zie je wanneer ik live ben) en kom naar de gratis les. Wanneer: elke woensdagochtend om 9.00 uur
  • Wist je dat ik gratis Skype sessies van 30 minuten aanbied? ? Ik geef je een paar waardevolle tips, met specifiek voor jou toepasbare kennis waarmee je afvalt zonder dieet. Stel mij een vraag, boek een sessie, stuur mij een email via www.etenslessen.com/contact.