Afl 6 Het is nu toch al verpest

foto van diverse gekleurde koekjes

De gedachte ‘het is nu toch al verpest’ is een grote saboteur in je relatie met eten. Als je onderzoekt wat deze gedachte met je doet, zal je zien dat deze tot onverschilligheid leidt. Het maakt nu toch niks meer uit, denk je en dus eet je de rest van de dag meer dan anders en vaak ook ongezonder. Als je nu op wilskracht zou proberen om af te vallen, probeer je het de volgende dag gewoon opnieuw en denk je hier verder niet over na. Je wilt die mislukte dag het liefst zo snel mogelijk vergeten. Dat is niet wat we in Etenslessen doen. Daar pakken we een gedachte als ‘het is nu toch al verpest’ op en gebruiken deze om van te leren. Er zullen nog vaker momenten voorbijkomen waarop het met eten even niet gaat zoals je wilt. Door te ontdekken hoe je daar moeiteloos van terugveert zonder drama of spin-off in overeten, zet je een belangrijke stap in de ontwikkeling van je relatie met eten. Ik geef je de eyeopeners die je helpen om deze gedachte los te laten en inzicht in het creëren van een fijne relatie met eten. Enjoy!  

Download jouw exemplaar van het ebook Etenslessen, Ontdek hoe je afvalt zonder dieet en een geweldige relatie met eten creëert. Als je een vrouw wilt worden met een geweldige relatie met eten en afvallen zonder dieet, staat dit boek vol met de inzichten waar je naar op zoek bent. 


LUISTER NAAR DE SHOW

Abonneer: Apple | Spotify | Stitcher


WAT JE ONTDEKT

  • Wat het verschil is tussen afvallen op wilskracht en creëren van een fijne relatie met eten.
  • Hoe je de gedachte het is nu toch al verpest loslaat. 
  • Hoe je omgaat met een moment van teleurstelling als je iets hebt gegeten waar je spijt van hebt. 
  • Hoe je momenten waarop het niet gaat zoals je wilt JUIST kan gebruiken om je relatie met eten naar een hoger plan te tillen. 

UITGELICHT

  • Ben je al bij mijn Facebook LIVE geweest op de woensdagochtend? Kom erbij voor een wekelijkse gratis les vol eyeopeners. Ik geef je inspiratie, waardevolle inzichten en ruimte om vragen te stellen over afvallen zonder dieet.
  • Geef mijn Facebookpagina een like (dan zie je wanneer ik live ben) en kom naar de gratis les. Wanneer: elke woensdagochtend om 9.00 uur.
  • Wist je dat ik gratis Skype sessies van 30 minuten aanbied? ? Ik geef je een paar waardevolle tips, met specifiek voor jou toepasbare kennis waarmee je afvalt zonder dieet. Stel mij een vraag, boek een sessie, stuur mij een email via www.etenslessen.com/contact.