Individuele Coaching

1 op 1 Ontdek het plezier van een fijne relatie met eten, een lichter lijf en diepe zelfliefde in mijn exclusieve coach programma van twaalf weken.

Je bent niet tevreden over de manier waarop je met eten omgaat. Je wilt afvallen, maar een dieet is voor jou niet de niet de oplossing. Dat raakt de kern niet. Je hebt genoeg kennis over gezonde voeding, maar blijft steken bij het toepassen daarvan. Het is tijd voor verandering en een definitieve oplossing. Je verlangt naar een geweldige relatie met eten. Een relatie die solide voelt en vrij is van drama. Je wilt dat de zorg voor jezelf niet als volhouden voelt. Volhouden is geen model voor de lange termijn. Je hebt een mooi en vol leven en verlangt naar een relatie met eten die je hierin ondersteunt. Dat kan. Een geweldige relatie met eten kost geen energie, maar geeft deze. Ik kan je leren hoe je dit creëert.


Ontdek het plezier van een fijne relatie met eten, een lichter lijf en diepe zelfliefde in mijn exclusieve 1 op 1 coach programma van twaalf weken.

Bestel >>

Wil je weten hoe je een geweldige relatie met eten creëert?

Sluit je aan bij het groeiend aantal vrouwen die ontdekken dat je lichaam volgt als je het gevecht met eten loslaat, in mijn gratis ebook Etenslessen. Download dit meteen hieronder.

Contact houden? 

Meld je aan voor mijn gratis blogs waarmee je de weg opent naar vertrouwen, rust en plezier in je relatie met eten en ontdekt dat je lichaam je hierin volgt.

JA, GRAAG!