Afl 5 Je kunt jezelf niet dun haten

Een vrouw die naar boven kijkt met haar ogen dicht in een bosrijke omgeving

Als iets je in een strijd met eten gevangen houdt is het wel het afkeuren van je lichaam. Ik heb dit indertijd zelf ondervonden en mijn cliënten ook. Om een fijne relatie met eten te ontwikkelen en af te vallen zonder dieet, moet je dit gedrag loslaten. Maar hoe doe je dit als je het vet op je lichaam oprecht lelijk vindt? Ik geef je het antwoord samen met de stappen waarmee je het loslaten voor elkaar krijgt. Daarnaast is er een belangrijke reden waarom je nu nog vasthoudt aan het afwijzen van je lichaam. Deze reden bewust op een misverstand. Ik ruim dit voor je uit de weg. Afvallen zonder dieet betekent ontdekken wat voor je werkt. Je lichaam niet langer afwijzen werkt en brengt het creëren van een geweldige relatie met eten in een stroomversnelling. Luister naar de aflevering voor dit onmisbare stuk van de puzzel.  

Download jouw exemplaar van het ebook Etenslessen, Ontdek hoe je afvalt zonder dieet en een geweldige relatie met eten creëert. Als je een vrouw wilt worden met een geweldige relatie met eten en afvallen zonder dieet, staat dit boek vol met de inzichten waar je naar op zoek bent. 


LUISTER NAAR DE SHOW

Abonneer: Apple | Spotify | Stitcher


WAT JE ONTDEKT

  • De drie niveaus waarop je een geweldige relatie met eten creëert.
  • Waarom het afkeuren van je lichaam je in een strijd met eten gevangen houdt. 
  • Het misverstand waarop dit gedrag berust.
  • De effectieve stappen waarmee je dit patroon loslaat.  

UITGELICHT

  • Ben je al bij mijn Facebook LIVE geweest op de woensdagochtend? Kom erbij voor een wekelijkse gratis les vol eyeopeners. Ik geef je inspiratie, waardevolle inzichten en ruimte om vragen te stellen over afvallen zonder dieet. 
  • Geef mijn Facebookpagina een like (dan zie je wanneer ik live ben) en kom naar de gratis les. Wanneer: elke woensdagochtend om 9.00 uur
  • Wist je dat ik gratis Skype sessies van 30 minuten aanbied? ? Ik geef je een paar waardevolle tips, met specifiek voor jou toepasbare kennis waarmee je afvalt zonder dieet. Stel mij een vraag, boek een sessie, stuur mij een email via www.etenslessen.com/contact.