Afl. 1 Waarom je dieet steeds mislukt

Marjena kijkend in de camera

Afl. 1 Waarom je dieet steeds mislukt

In deze eerste aflevering van de podcast Etenslessen geef ik een antwoord op de vraag waarom je dieet steeds mislukt. Als je zo ontzettend graag van je overgewicht af wilt, waarom lukt het je dan niet? Meestal denken we dat de oorzaak een gebrek aan wilskracht is en dat we gewoon meer discipline aan de dag moeten leggen. Maar is dat wel zo?  

Diëten baseren zich op een model dat ik het wilskrachtmodel noem. In mijn ogen is dit model achterhaald en ontoereikend. Luister naar de aflevering om te ontdekken waarom het wilskrachtmodel je in de steek laat en wat je alternatief is.  

Download jouw exemplaar van het ebook Etenslessen, Ontdek hoe je afvalt zonder dieet en een geweldige relatie met eten creëert. Als je een vrouw wilt worden met een geweldige relatie met eten en afvallen zonder dieet, staat dit boek vol met de inzichten waar je naar op zoek bent. 


LUISTER NAAR DE SHOWWAT JE ONTDEKT

  • Waarom je dieet niet werkt
  • Wat mijn definitie is van het wilskrachtmodel
  • Waarom het wilskrachtmodel achterhaald is en ontoereikend
  • Waarom je verlangen naar eten juist toeneemt zodra je een dieet volgt  

UITGELICHT

  • Ben je al bij mijn Facebook LIVE geweest op de woensdagochtend? Kom erbij voor een wekelijkse gratis les vol eyeopeners. Ik geef je inspiratie, waardevolle inzichten en ruimte om vragen te stellen over afvallen zonder dieet. 
  • Geef mijn Facebookpagina een like (dan zie je wanneer ik live ben) en kom naar de gratis les. Wanneer: elke woensdagochtend om 9.00 uur. 
  • Wist je dat ik gratis Skype sessies van 30 minuten aanbied? ? Ik geef je een paar waardevolle tips, met specifiek voor jou toepasbare kennis waarmee je afvalt zonder dieet. Stel mij een vraag, boek een sessie, stuur mij een email via www.etenslessen.com/contact.