Afl 2 De Hongerbalans

Afl. 2 De Hongerbalans

Een van de obstakels die je zonder dieet tegenkomt, is een gebrek aan structuur. Waar de regels van een dieet je altijd vertelden wat je mocht eten, wanneer en hoeveel, moet je hier nu zelf vorm aan geven. Hoe doe je dit zonder dieetregels?  

Daarbij hebben we vaak last van verwarring door conflicterende adviezen uit de voedingsleer.  

Is je ontbijt nu juist de belangrijkste maaltijd van de dag of niet? Kies je voor drie maaltijden en twee tussendoortjes of is deze aanbeveling achterhaald?  

En hoe voorkom je dat je steeds zwaarder wordt zonder de begrenzing van een dieet?  

In deze aflevering geef ik je een oplossing voor deze vraagstukken en een van mijn allerbeste tools voor het creëren van een geweldige relatie met eten en afvallen zonder dieet.  

Download jouw exemplaar van het ebook Etenslessen, Ontdek hoe je afvalt zonder dieet en een geweldige relatie met eten creëert. Als je een vrouw wilt worden met een geweldige relatie met eten en afvallen zonder dieet, staat dit boek vol met de inzichten waar je naar op zoek bent. 


LUISTER NAAR DE SHOW


WAT JE ONTDEKT

  • Hoe je zonder dieet structuur geeft aan je voedingspatroon.
  • Wat het verschil is tussen honger en schijnhonger. 
  • Hoe je afvalt zonder dieet.  

UITGELICHT

  • Meld je aan voor mijn Etenslessen Facebookgroep en laat je inspireren
  • Wil je lid worden van Etenslessen en ontdekken hoe je afvalt zonder dieet en een vrouw wordt met een geweldige relatie met eten? Meld je hier aan