Afl 8 Waar doe je het voor?

Marjena glimlachend  op een brug in Amsterdam

Waarom wil je afvallen en stoppen met overeten?  

Het antwoord op deze vraag is belangrijker dan je denkt, ook al lijkt het misschien een open deur.  

Ik ontdek vaak dat mijn nieuwe cliënten die bij mij komen hier nog weinig over hebben nagedacht en dat hun antwoorden van een lage kwaliteit zijn.  

Wat bedoel ik met antwoorden van een lage kwaliteit? De reden waarom je wilt veranderen moet je energie geven en aantrekkingskracht op je uitoefenen.  

Dit is het ding: gedragsverandering is een inspanning die tijd nodig heeft en met vallen en opstaan gaat.  

Als de reden waarom je wilt veranderen niet goed voelt en je niet inspireert, heeft je verandering weinig kans van slagen.  

Luister naar de aflevering om je bewust te worden van de reden waarom je wilt afvallen en ontdek of deze reden je voldoende inspireert.  

Verder deel ik de reden die voor mij indertijd het verschil maakte en mij uit mijn strijd met hielp. Laat je hierdoor inspireren en open daarmee de weg naar het creëren van een geweldige relatie met eten.  

Download jouw exemplaar van het ebook Etenslessen.Als je een vrouw wilt worden met een geweldige relatie met eten en afvallen zonder dieet, staat dit boek vol met de inzichten waar je naar op zoek bent. 


LUISTER NAAR DE SHOW

Abonneer: Apple | Spotify | Stitcher


WAT JE ONTDEKT

  • Het belang van een onbedwingbare reden als je wilt afvallen
  • Waarom gezondheid vaak onvoldoende motiveert
  • Waarom schoonheid vaak onvoldoende motiveert
  • De onweerstaanbare reden die mij uit mijn strijd met eten hielp  

UITGELICHT

  • Ben je al bij mijn Facebook LIVE geweest op de woensdagochtend? Kom erbij voor een wekelijkse gratis les vol eyeopeners. Ik geef je inspiratie, waardevolle inzichten en ruimte om vragen te stellen over afvallen zonder dieet. 
  • Geef mijn Facebookpagina een like (dan zie je wanneer ik live ben) en kom naar de gratis les. Wanneer: elke woensdagochtend om 9.00 uur
  • Wist je dat ik gratis Skype sessies van 30 minuten aanbied? ? Ik geef je een paar waardevolle tips, met specifiek voor jou toepasbare kennis waarmee je afvalt zonder dieet. Stel mij een vraag, boek een sessie, stuur mij een email via www.etenslessen.com/contact.