Simpel en effectief afvallen zodat je weer ruimte hebt voor andere dingen

Meld je aan voor de wachtlijst

Nieuwe startdatum 14 september 2022

Simpel en effectief afvallen zodat je weer ruimte hebt voor andere dingen

Nieuwe startdatum
14 september 2022

Meld je aan voor de wachtlijst

Slank worden kan je op wilskracht...


Slank blijven niet. Dit vraagt om een verandering van verlangen.

Dit is het punt: je wilt je verlangen naar eten niet op wilskracht onderdrukken. Dat hou je niet vol.

Waarom is slank blijven tot nu toe niet gelukt? Als je op mijn cliënten lijkt is dat omdat je tot nu toe altijd op wilskracht bent afgevallen. Dit werkt maar tijdelijk. Het ontbrak je aan de formule waarmee je verlangen naar eten afneemt zodat je slank wordt en blijft zonder volhouden.

Zoveel vrouwen vertellen mij...

  • Afvallen kan ik maar TIJDELIJK
  • Ik MOET er voortdurend mee bezig zijn
  • Ik schiet in ALLES of NIETS gedrag
  • Ik wil niet meer op dieet maar zonder dieet kom ik aan
  • Ze willen slank zijn en niet meer CONTINU nadenken over eten en hun gewicht

Als JIJ dit bent, weet ik precies wat je bedoelt.

Ik werd wakker met gedachten aan eten en ging ermee naar bed.

Zeventien jaar lang zocht ik naar alle kennis die ik nodig had om een einde te kunnen maken aan mijn strijd met eten. Ik maakte meerdere reizen naar Amerika om dit voor elkaar te krijgen en met succes. Ik werd slank en bleef het ook.

Al mijn kennis hierover heb ik gevormd tot een FORMULE voor AFVALLEN zonder dieet en het creëren van een geweldige relatie met eten, zodat jij dit niet zelf hoeft uit te vinden.

Deze formule is de basis van Etenslessen.

Is Etenslessen het juiste programma voor jou?

Etenslessen is voor jou het juiste programma als je niet meer op dieet wilt. Je wilt jouw verlangen naar eten ook niet meer op wilskracht onderdrukken, maar leren hoe je dat verlangen kleiner maakt. Hierdoor val je af en blijf je slank zonder volhouden. Het is de duurzame weg waar je voor kiest.

Ik heb alle video's en werkbladen van dit programma zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt maar dit is wat ik weet:

Afvallen zonder dieet vraagt om een inspanning. Mijn programma is dan ook niet voor iedereen. Dit is hoe je weet of het bij je past:

  • Je wilt graag stapsgewijs leren hoe je afvalt zonder dieet
  • Je wilt een helder plan van aanpak zodat je begrijpt waar je naartoe werkt
  • Je wilt leren hoe je jouw verlangen naar eten vermindert in plaats van onderdrukt
  • Je wilt slank worden om het blijven en een einde maken aan de strijd met eten in je hoofd
  • Je wilt de aanpak volgen van iemand die meesterschap heeft over het fysieke, mentale en emotionele aspect van afvallen. Die haar eigen strijd met eten heeft opgelost en met succes honderden vrouwen heeft begeleid om hetzelfde te kunnen doen.

De details

Alle coaching krijg je van mij persoonlijk. Tijdens de lessen stimuleer ik het gezamenlijk leren van de groep. Dit betekent dat elke les voor jou van waarde zal zijn ook als ik iemand anders coach. Je hebt toegang tot het online materiaal voor de duur van het programma.

01

Mindset

We beginnen bij de mindset waarmee je aan dit programma deelneemt. Na een reeks mislukte diëten zal het je opluchten en vertrouwen geven als je ziet over welk potentieel je beschikt. Al jouw talenten zijn inzetbaar bij het creëren van een geweldige relatie met eten.

02

Eten

Een probleem kan pas worden opgelost nadat het is begrepen. We leren jouw relatie met eten kennen zodat je deze vanuit begrip kan veranderen. Je ontdekt welk eten bij jouw unieke lichaam past en raakt opnieuw vertrouwt met signalen van honger en verzadiging.

03

Gedachten

Jouw gedachten zijn de oorsprong van alle resultaten in je leven. Dit betekent dat een slanke vrouw worden begint bij de gedachten die je kiest. Ik leer je het gedachtenwerk waar je een geweldige relatie met eten mee creëert. Hier heb je voor de rest van je leven plezier van.

04

Gevoelens

Als je emoties kan verwerken zonder eten wordt je moeiteloos slank. Je bent onafhankelijk en vrij en kan elke uitdaging in je leven aan zonder te vluchten in eten. Wat je hier leert is van onschatbare waarde in elk ander gebied van je leven.

05

Verlangens

Geleid door de waan van de dag zal je brein alleen blijven herhalen wat het op dit moment kan. Je blijft meer van hetzelfde creëren en jouw huidige patronen herhalen. Dus ook die rond eten en je gewicht. Dit verandert door je te concentreren op wie je wilt worden: jouw toekomstige zelf.

06

Ontwerpen

De relatie met eten waar je oud mee wilt worden is de relatie die perfect bij je past. Je wordt slank en blijft dat ook door deze zelf te ontwerpen. Ik begeleid je hierin. Wat je creëert wordt straks een van de peilers van jouw duurzame succes.


6 Maanden wekelijkse LIVE Coaching

Tijdens de online coach calls stel ik de vragen die jouw blinde vlek zichtbaar maken en inspireer ik je met inzichten. Doorbraken gebeuren tijdens lessen waar je blij van wordt. Gaandeweg krijg je steeds meer vertrouwen in wat je doet en zie je jouw eigen succes ontstaan.

Het online programma

Het online programma is helder, simpel en toegankelijk. Als je een druk leven hebt word je niet overvraagd. Maar wil je meer dan kan dat met mijn bonus materialen. Hiermee sluit Etenslessen perfect aan bij ieder type leerling met elke levensstijl. Je vindt precies wat je zoekt.

Etenslessen Community

In de eigen Etenslessen Community ben je tot niets verplicht. Blijf op de achtergrond of laat je juist zien op de voorgrond. Je kan hier ervaringen en inzichten delen.

Ben je klaar om slank te worden zoals je het daarna ook blijft?

Jouw investering: € 1990,-

Betalen in termijnen is mogelijk.

Meld je aan voor de wachtlijst

Ben je klaar om slank te worden zoals je het daarna ook blijft?

Jouw investering: € 1990,-

Betalen in termijnen is mogelijk.

Meld je aan voor de wachtlijst