Ben je klaar voor:

Het gewicht waar je blij mee bent.

Een fijne relatie met eten.

Stoppen met overeten.

Meld je aan voor de wachtlijst >>

De verkoop start woensdag 07 juni. De startdatum is 14 juni.

Marjena glimlachend

Ben je klaar voor:

Het gewicht waar je blij mee bent.

Een fijne relatie met eten.

Stoppen met overeten.

Meld je aan voor de wachtlijst

Verkoop start woensdag 07 juni. Startdatum is 14 juni.

Word de volgende versie van JOU in Etenslessen


Laat ik het volgende vragen..

Lukt afvallen tijdelijk maar kom je altijd weer aan?

Eet je uit onrust, frustratie, vermoeidheid of stress?

Is eten een gevecht dat je op wilskracht niet wint?

Vragen eten en je gewicht meer aandacht dan je wilt?

Verlang je naar een oplossing die niet als volhouden voelt?

Een licht en energiek lichaam dat heerlijk voelt om in te wonen?

Ben je klaar om te ontdekken hoe je een GEWELDIGE relatie met eten creëert?

Etenslessen start 14 juni.
Meld je aan voor de wachtlijst.

 

Als je jezelf in een of meerdere voorbeelden herkent, nodig ik je uit voor een speciaal en uniek programma met de naam Etenslessen.

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor de wachtlijst, dan brengen we je op de hoogte als de deuren weer opengaan.

De verkoop start woensdag 07 juni. De startdatum is 14 juni.

Als je slank wilt worden en blijven, heb je een fijne relatie met eten nodig

 


Als ik aan je vraag hoe het met je relatie met eten gaat..

Vertel je mij dat je meer weegt dan je wilt en afvallen alleen tijdelijk lukt. Daarbij heb je last van voortdurende gedachten over eten. Wat je al gegeten hebt, nog gaat eten of niet had moeten eten. Het is vermoeiend om hier zoveel mee bezig te zijn en je vindt het zonde van je energie, maar weet niet hoe je die gedachten kan stoppen.

Je kan niet met, maar ook niet zonder de weegschaal en weet op elk moment hoeveel je weegt of je aankomt of afvalt. Kennis over gezonde voeding heb je genoeg en geeft je inmiddels meer stress dan plezier.

Je begint je dagen met het voornemen om je aan je plan te houden, waarna je in overeten blijft hangen als dit niet is gelukt omdat het toch al is verpest.

Als je van een afstand naar jezelf kijkt kan je duidelijk zien dat je eet om gevoelens uit de weg te gaan. Stress, frustratie of vermoeidheid zijn aanleiding om te eten. Je herkent dit als emotie-eten, maar weet niet hoe je daarmee stopt.

En eten is lekker…als je het ziet, ruikt of aangeboden krijgt wil je het hebben. Je voelt een verlangen dat je op wilskracht niet kan onderdrukken. Dit maakt het ook lastig om eten op je bord te laten liggen. Zeker als je vindt dat je het verdiend hebt, eet je meer dan achteraf goed voelt.

Misschien herken je niet elk voorbeeld dat ik hier geef, maar dat maakt niet uit. De overeenkomst is dat je niet tevreden bent over de manier waarop je met eten omgaat en daar verandering in wilt brengen.

Je verlangt naar een fijne relatie met eten wat eruitziet als...

 • Moeiteloos het gewicht hebben waar je blij mee bent.
 • Verlangen naar eten kunnen begeleiden. Als je eten ziet, ruikt of aangeboden krijgt is dat geen probleem.
 • Genieten van de samenwerking met je lichaam. Je eet (meestal) als je honger hebt en stopt als je verzadigd raakt.
 • Ruimte voelen voor je menselijkheid. Jouw zelfzorg is liefdevol maar vereist geen perfectie.
 • Emoties en eten uit elkaar houden. Je waardeert wat je voelt en wilt dat niet verdoven met eten.
 • Alles van jezelf mogen eten, maar dat niet willen. Eten is geen beloning.
 • Een afspiegeling van de relatie met jezelf: onvoorwaardelijk liefdevol.

Ben je klaar om te kiezen voor een geweldige relatie met eten?

Ik ben Marjena Moll.

Ik ben coach en het creëren van jouw geweldige relatie met eten is mijn domein en specialiteit. Het is de speeltuin waar ik nooit genoeg van krijg.

Als tiener ging ik voor het eerst op dieet en kwam daar niet meer van los. Bij elk dieet dat ik volgde werd mijn verlangen naar eten groter. Het resultaat was een obsessie met eten en terugkerend overgewicht.

Als ik aankwam voelde ik stress omdat ik wilde dat dit stopte en als ik afviel voelde ik stress omdat ik dat resultaat vast wilde houden. Het was zo ondermijnend voor mijn jonge geest.

Diëten veranderden niets aan mijn overmatige verlangen naar eten en daar zat nu juist mijn probleem. Kennis over gezonde voeding had ik na tientallen jaren van diëten genoeg. Pas toen ik leerde hoe ik mijn verlangen naar eten kleiner kon maken had ik geen wilskracht meer nodig. Ik werd slank en bleef het ook.

Mijn nieuwe gewicht werd mijn nieuwe normaal. Mijn obsessie verdween.

Het creëren van een fijne relatie met eten, bleek daarin de weg die werkt. Inmiddels hebben meer dan duizend vrouwen in mijn programma diezelfde ontdekking gedaan.

Met meerdere coachdiploma’s is mijn persoonlijke ervaring nog steeds mijn grootste kracht. Ik heb aan een half woord genoeg om te weten waar je staat en wat je nodig hebt. It takes one to know one, als het om (over)eten gaat.

Ik ben die goede fee die op je pad komt waarna alles anders wordt.

Ze kan toveren en weet wat ze doet.

Etenslessen is mijn formule voor het creëren van een geweldige relatie met eten en het gewicht waar je blij mee bent. Deze verandering is een proces, geen quickfix. Gaandeweg overeet je steeds minder, veer je daar sneller van terug en verlies je gewicht. Dit succes is onvermijdelijk als je toepast wat je leert en faalt, faalt, faalt tot het lukt. De mix van mijn formule is dynamisch en bestaat onder andere uit: solution focused coaching, positieve psychologie en neurologie.

De bijvangst van Etenslessen vind je in de relatie met jezelf: een rotsvaste, onvoorwaardelijke zelfliefde en opbouwend, inspirerend zelfleiderschap. Je zou niet overeten als je die twee al had staan. Ze zijn onmisbaar en inclusief! Zo graag gedaan.

Het is fantastisch om te zien hoe effectief Etenslessen is en wat het mijn deelnemers brengt. Ze krijgen voor het eerst controle waar ze die eerder niet hadden waarmee hun zelfbeeld groeit. Hun lichaam wordt lichter maar hun leven ook. Etenslessen heeft een positief sneeuwbaleffect en werkt in elk aspect van je leven door.

Etenslessen start 14 juni.
Meld je aan voor de wachtlijst.

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor de wachtlijst, dan brengen we je op de hoogte als de deuren weer opengaan.

De verkoop start woensdag 07 juni. De startdatum is 14 juni.

Testimonials

5 sterren

Sigrid

Ik ben precies waar ik wil zijn met mijn droomgewicht en mijn strijd met eten is zo goed als opgelost. De eye-openers zijn niet te tellen evenals mijn sieradenkistje vol met 'goudklompjes'. Wat ben ik blij en dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken. De souvenirs die ik onderweg ben tegengekomen of zelf hebt gecreëerd zijn me zeer dierbaar en voor altijd! Wat zou ik veel mensen deelname aan dit programma gunnen! Marjena wat ben jij een fijne, goede en slimme coach, tot aan de laatste call aan je lippen gehangen!

Marita

Ineens loop ik, na 3-4 maanden rond met maat 38-40 in plaats van 44-46 en dat is geweldig. Etenslessen heeft mij enorm veel gebracht. Ik ben nu waar ik wil zijn en ruim 20 kilo kwijt.
Marjena je bent voor mij goud waard (geweest). Het was een enorm cadeau.
Je lessen zijn goed, je coaching is goed, je bent inspirerend, nou ja, alleen maar superlatieven.
Woorden schieten te kort.
1000x dank voor alles! 

Hilde

Vanaf het begin geloofde ik dat dit programma mij zou brengen waar ik heen wilde en dat ik waardevolle tools aangereikt zou krijgen.

Inmiddels zijn we vier maanden verder en ben ik ruim 7 kg afgevallen, wat nog doorgaat en resulteerde in een nieuwe garderobe :-).

Maar nog trotser ben ik op het herwinnen van mijn zelfliefde, ik voel me echt anders en blijkbaar straal ik dat ook uit. Gisteren kreeg ik nog de opmerking dat ik zo veranderd ben, er gelukkiger uitzie en zo voel ik me ook.

Oda

 Ik ben trots! Jouw programma heeft mijn leven veranderd.
Ik heb een heel nieuw eetpatroon ontwikkeld, ik weet wat ik wil (en niet wil). Ik voel me goed met wie en hoe ik ben. Ik hou nu echt van mezelf, ben mild voor mezelf. Marjena, 99% van wat jij zei resoneerde bij mij, het was alsof het speciaal voor mij bedoeld was. Dank je wel, Oda

Sandra

Ik ben 7 kilo afgevallen. Zit lekker in mijn vel en heb ontdekt welk eten goed bij mijn lichaam past. Ik geniet intens van het leven, straal, voel me blij, krachtig en levenslustig. Ik heb mijzelf bevrijd van oude patronen in relaties, heb meer vertrouwen in mijzelf en ben zelfverzekerd. De tools voor gedachten en gevoelswerk hebben daar enorm bij geholpen.

Marion

Hoe anders dan vorige jaren. Totaal geen eetstress. Wat een ruimte geeft dat voor andere, fijnere dingen. Ik eet nog steeds heerlijk en kan enorm genieten. Ik mag alles maar wil niet alles.

 


 

In Etenslessen ben je niet aan het volhouden en proberen, maar bewust aan het creëren.

Je creëert een geweldige relatie met eten door de gedachten die je kiest, gevoelens die je toelaat en manier waarop je samenwerkt met je lichaam.

Je nieuwe gewicht wordt je nieuwe normaal en dat is het beste gevoel.

Ben je klaar om slank te worden zodat je het daarna ook blijft?

 


 

Wat je krijgt:

Etenslessen is een programma van zes maanden 

 • Wekelijkse groepscoaching met Marjena. Alle sessies worden opgenomen en zijn achteraf beschikbaar zodat je geen les hoeft te missen.
 •  
 • Twee keer per maand een workshop om samen te oefenen met de tools van het programma. Tijden en dagen volgen.

 • Toegang tot de besloten community van Etenslessen voor het delen van ervaringen.

 • Dagelijks schriftelijke coaching van Marjena binnen de community van Etenslessen in ‘Vraag aan de coach’.

 • Toegang tot de private podcast van Etenslessen met het complete opname archief met ALLE eerdere sessies en workshops!

 • Toegang tot het online programma van Etenslessen.

 • De werkboeken van het programma: De Switch, De Craving code, Vragen voor Zelfcoaching en de Roadmap voor onvermijdelijk succes.

Investering € 1990

Betalen in termijnen is mogelijk

 • Na Etenslessen beschik je over de vaardigheid om je verlangen naar eten te verkleinen waardoor je dit niet meer op wilskracht hoeft te onderdrukken.

 • Je verliest gewicht omdat je steeds minder vaak overeet en daar sneller van terugveert.

 • Je weet hoe je eten moeiteloos afslaat en op je bord laat liggen.

 • Je hebt een relatie met eten waarin je alles mag eten, maar dat niet langer wilt.

 • Je piekert niet meer eindeloos over eten en je gewicht. Er is meer rust in je hoofd en vrijheid van obsessie.

 • Je hebt een opbouwende relatie met jezelf die ruimte laat voor imperfectie.

 • Je weet hoe je gedachten kiest die je relatie met eten positief ontwikkelen. Je weet ook hoe je gedachten opruimt die dat niet doen.

 • Je hebt begrip van je hongerbalans, weet hoe je positief samenwerkt met je lichaam en luistert naar sensaties van honger en verzadiging.

 • Na het doorlopen van het proces en toepassen van de formule is de relatie met jezelf en eten veranderd. Je weet hoe je onvoorwaardelijk van jezelf houdt en vanuit positief zelfleiderschap creëert waar je naar verlangt.

 


 

Veelgestelde vragen

Denise

Er ging echt een wereld voor me open. Het programma is zo compleet. Wat me vooral heeft verrast is dat ik zoveel cruciale informatie miste, terwijl ik dacht dat ik alles over eten en afvallen al wist, en hoe eenvoudig het eigenlijk was in theorie. Ik heb helemaal geen supercomplex eetprobleem. Ik kan een geweldige relatie met eten creëren. Dankzij de tools en de kennis is mijn obsessie met eten langzaam aan het verdwijnen en kom ik steeds meer in contact met mezelf en met mijn lijf.Alle twijfels die ik van tevoren had, verdwenen al gauw. “Elke coaching is jouw coaching” klonk nog vaag in mijn oren, maar viel bij de allereerste coaching meteen al op zijn plek. De community, die ik in het begin nog even vermeed, vind ik nu super inspirerend.

 

Yvonne

Ik kwam voor Etenslessen, maar kreeg er ook levenslessen bij. Ik leerde mijn zwakheden kennen, maar vooral mijn kracht. Mijn relatie met mezelf is zóveel beter geworden, ik zit ongelooflijk goed in mijn vel en heb geen overeten meer nodig. Wat een rust brengt dat. Marjena, hartelijk dank voor je wijsheid, heerlijke coaching en workshops, mijn pilaren staan en ik ben helemaal klaar om uit te vliegen. Etenslessen is de beste investering ooit Voor altijd fan!