Afvallen zonder dieet

Afvallen zonder dieet

Is dit voor jou herkenbaar?

  • Eten is iets waar je de hele dag mee bezig bent. Er gaan voortdurend gedachten door je hoofd over wat je al gegeten hebt, nog gaat eten of niet had moeten eten en of je aankomt of afvalt. Het gaat maar door.
  • Op de weegschaal zie je meer gewicht dan je wilt maar je krijgt het er gewoon niet af. Zodra je dit probeert eet je juist meer.
  • Je vindt je lichaam niet mooi en draagt niet de kleding die je echt leuk vindt. Bij alles wat je aantrekt zie je alleen maar het vet dat je tegenstaat. Je moet je jezelf hier dagelijks overheen zetten.
  • De gedachte dat je misschien nooit uit je strijd met eten komt doet pijn. Je bent bang om die ene uitzondering te zijn voor wie er geen oplossing is. 
  • Je hebt vrijwel dagelijks spijt van wat je hebt gegeten. Dit voelt enorm als falen.


Hoe zou het voor je zijn als je...

  • Niet meer continu met eten bezig hoeft te zijn en verlost bent van alle eindeloze gedachten hierover. 
  • Slank bent zonder dieet en dit ook voor de rest van je leven blijft.  
  • Gewoon de kleding kan dragen die je leuk vindt en altijd past wat in je kast hangt.  
  • Een oplossing voor je strijd met eten hebt die een leven lang meegaat.

Dat is mogelijk met Etenslessen

Marjena in een rood broekpak. Lachend en kijkt zelfverzekerd in de camera

Met mijn programma maak je de keuze voor slank worden voor het leven onder begeleiding van een master coach die vooraan staat in haar vakgebied en inmiddels honderden vrouwen heeft begeleid bij het oplossen van hun strijd met eten en afvallen zonder dieet.

Etenslessen is het resultaat van 17 jaar onderzoek en bestaat uit een bundeling van neurologie, psychologie, coaching en de onschatbare waarde van ervaringsdeskundigheid.

Mijn programma omvat: 12 weken live coaching in Zoom, ondersteunt door mijn online programma met huiswerkopdrachten, lesmodules, presentaties, video’s, audio’s en Next level Bonus werkboeken.

Etenslessen heeft alles wat je nodig hebt om voorgoed een einde te maken aan je strijd met eten, slank te worden en blijven.

 


Na Etenslessen...

Is de aandacht die je aan eten besteedt niet langer gebaseerd op de angst dat het mis gaat, maar op een liefdevolle zorg voor jezelf waar je met plezier aandacht aan besteedt.

Ben je slank (of al een heel eind op weg) en het grote verschil met de keren hiervoor is dat je weet dat het voorgoed is. Als het met eten even niet gaat zoals je wilt, weet je precies hoe je dit bijstuurt en dat vertrouwen groeit met de dag.

Kleding kopen is een feest. Je bekijkt je lichaam als geheel, zonder fixatie op zones. Je voelt je volledig vrij om te kiezen wat je leuk vindt. Je hoeft niets af te kleden of verhullen. Die skinny jeans, little black dress of bikini gaan mee naar de kassa.

Als er iets is waar je jezelf voor bedankt is het leren afvallen zonder dieet. Je bent slank op een manier die niet als volhouden voelt. Het beste nieuws is dat je weet dat je resultaat ook voorgoed is. Je weet hoe je de fijne flow waar je nu inzit zelf creëert en bent daarin van niemand afhankelijk.

De schaamte over je strijd met eten is verdwenen nu je deze hebt opgelost. Je hebt niets meer te verbergen. Slank zijn voelt absoluut heerlijk, maar is de kers op de taart. Het innerlijk werk dat je hebt gedaan is je grootste prestatie. Alleen mensen die dit zelf hebben meegemaakt weten hoe groot deze prestatie is en het vervult je met trots.


En nu..

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om de sprong te wagen en opnieuw te geloven dat je kan krijgen wat je hebben wilt. Je bent zo vaak teleurgesteld. Het is ontelbare keren mislukt. Het idee om dit nog een keer te moeten verwerken houdt je tegen.

Ik heb precies hetzelfde gevoeld.

Maar dit is wat ik weet: als je niets doet blijft alles bij het oude. Daarbij deed je het al die keren hiervoor met een gebroken systeem. Afvallen op wilskracht is een achterhaalde en ontoereikende methode. Het is juist een van de oorzaken van je strijd met eten. Dat is lastig te geloven omdat deze manier van afvallen nog steeds op grote schaal wordt aangeboden.

Etenslessen is avantgarde. Mijn aanpak is vernieuwend en daarom nog vrij onbekend. Maar het werkt. Lees mijn vele testimonials en kijk naar mij. Ik ken vrijwel niemand die zo diep in een strijd met eten zat als ikzelf. Ik verlangde voortdurend naar eten en had ontelbare mislukte diëten achter de rug. Toch is het mij gelukt om dit probleem volledig op te ruimen. Ik ben nu ruim 16 jaar slank en zal ook nooit meer zwaar worden.

Mijn grootste kracht als coach is dat ik mijn vaardigheden zo goed weet door te geven. Ik ben exceptioneel goed in het uitleggen, overdragen en creëren van effectieve tools. Daar krijg ik voortdurend complimenten over en mag ik niet bescheiden over doen zolang jij nog twijfelt over je keuze.

Bedenk hoe vrij je straks bent zonder strijd met eten. Hoe heerlijk het is om slank te zijn zonder dat je daar verder over na hoeft te denken. Je trekt 's ochtends je skinny jeans aan en gaat de deur uit om je werk in de wereld te doen. Klaar.

Het beste nieuws? Je wordt door het werken met mij niet alleen slank, maar ook een krachtige, onafhankelijke vrouw die haar gevoelens verwerkt zonder dat ze daar eten bij nodig heeft. Dat is een onbeschrijfelijk goed gevoel en geeft je vleugels.

Kom die vleugels halen.

Maak nu een afspraak voor een gratis online sessie. Dan zoeken we samen uit of Etenslessen bij je past en voor je kan werken. Als we de klik voelen, leer ik je afvallen zonder dieet en heb je jouw beste beslissing van dit jaar genomen.


Vraag hier jouw gratis online sessie van 30 minuten aan.

Ja! Ik wil de gratis online sessie met Marjena.