Etenslessen  

Creëer een geweldige relatie met eten en ontdek hoe je afvalt zonder dieet

Welkom bij Etenslessen

In dit revolutionaire programma ontwikkel je flow, liefdevolle aandacht en plezier in de manier waarop je voor jezelf zorgt. Dit voelt niet als volhouden en gaat een leven lang mee. Het is de intelligente en liefdevolle manier van slank worden zoals je dit ook blijft.  

Het creëren van een geweldige relatie met eten haalt het beste in je naar boven en dat verdien je. Je verdient het om je leven voluit te kunnen leven. Ongehinderd door een strijd met eten.

Dit is wat ik na 17 jaar onderzoek weet: als je niet tevreden bent over de manier waarop je met eten omgaat, heb je geen dieet nodig, maar aandacht voor je relatie met eten.  


Door de redenen te onderzoeken waarom je eet als je geen honger hebt open je de deur naar het creëren van een fijne relatie met eten.

Dit vraagt om bewustwording en de juiste tools en technieken. In Etenslessen heb ik deze voor je gebundeld en word je de vrouw die je bent zonder overeten in haar leven. Dit is een benadering waarbij je aan je eigen kant komt staan en jezelf niet langer bevecht. Je cultiveert zelfliefde en krijgt een beter begrip van wie je bent. Beide zijn een voorwaarde om te evolueren en het beste in jezelf naar boven te halen.  


Dit is hoe Etenslessen werkt

Een geweldige relatie met eten creëren doe je in Etenslessen in drie fases: onderzoeken, ontwerpen en implementeren. Elke fase heeft een duidelijke structuur en is helder en concreet vormgegeven. Je weet precies waar je naartoe werkt en met welke stappen je dit doet. 

De onderzoeksfase

Je kan pas komen waar je wilt zijn, als je weet waar je nu staat. We doen samen onderzoek naar je huidige relatie met eten en brengen in kaart wat er op dit moment niet werkt en waar je keuzes vandaan komen. Dit onderzoek gaat over alle aspecten van je relatie met eten inclusief de relatie met jezelf. Van je biochemie tot je mentale en emotionele leven.


De ontwerpfase

Ik geef je de tools waarmee je precies ontdekt wat jouw definitie van een geweldige relatie met eten is. Deze is persoonlijk en uniek voor jou. Door het onderzoek dat je in de eerste fase hebt gedaan en alle technieken die je daarin hebt geleerd, ben je nu in staat om een goed ontwerp te maken van de relatie met eten die voor jou werkt en perfect bij je past. Ik help je bij het maken van je ontwerp en toets of deze voor je klopt.


De implementatiefase

In de implementatiefase pas je alles toe wat je hebt geleerd en ontdek je waar je ontwerp nog om oplossingen vraagt voor situaties waar je tegenaan loopt. In deze fase groeit je vertrouwen in je relatie met eten enorm. Je wordt vaardiger in het coachen van jezelf en merkt dat je relatie met eten steeds stabieler wordt. 

Ik verheug me om al mijn Etenslessen met je te delen. Als je besluit om deel te nemen is dit wat je krijgt

Coaching

Ik coach je live en leer je ook jezelf coachen. Dit maakt je autonoom en wordt de basis van je relatie met eten. 


Community

Je hoeft het niet alleen te doen. In de community vindt je de kracht van het grotere geheel.  


Tools

Ik gebruik krachtige tools, technieken en werkvormen die je invloed geven op je gedachten, gevoelens en gedrag.  


Exclusief materiaal

De unieke methodiek van Etenslessen is ontwikkeld en gebaseerd op mijn eigen ervaring en die van de honderden vrouwen die ik de afgelopen jaren heb begeleid. 

Ik verheug me om al mijn Etenslessen met je te delen. Als je besluit om deel te nemen is dit wat je krijgt

Coaching Ik coach je live en leer je ook jezelf coachen. Dit maakt je autonoom en wordt de basis van je relatie met eten. 

Community Je hoeft het niet alleen te doen. In de community vindt je de kracht van het grotere geheel.  

Tools Ik gebruik krachtige tools, technieken en werkvormen die je invloed geven op je gedachten, gevoelens en gedrag.

Exclusief materiaal De unieke methodiek van Etenslessen is ontwikkeld en gebaseerd op mijn eigen ervaring en die van de honderden vrouwen die ik de afgelopen jaren heb begeleid. 

Tijd Etenslessen is een abonnement en biedt je alle tijd en ruimte om te leren in eigen tempo, je zit nergens aan vast. 

Het moeilijkste gedeelte is opnieuw geloven. Dit is de laatste keer dat je dit hoeft te doen. 

Waarom je voor de laatste keer afvalt

Creëren

De focus ligt op het creeëren van een geweldige relatie met eten. Je lichaam volgt je in die relatie. 

Evolueren

Je leert je mentale en emotionele leven begeleiden zonder eten. 

Ontwerpen

Je ontwerpt de levensstijl die voor je werkt en goed voelt. Je wordt slank zoals je het ook blijft.  

Verlangen

Je leert met verlangen naar eten omgaan zonder dit te onderdrukken of vermijden. 

Voor mij een gouden zet om dit programma te volgen. Het heeft me niet alleen een betere relatie met eten gebracht maar ook een veel betere relatie met mezelf in het algemeen! Door mijn gevoelens te leren voelen, ernaar te luisteren en ze niet meer te ontvluchten of compenseren met eten. Ik ben al bijna 4 weken aan het ontwennen en heb sindsdien ook geen eetbuien meer gehad. Dit voelt zo ontzettend fijn! Ik heb er geen behoefte meer aan. Echt wauw en dank je wel Marjena!!!

- Marloes

Marloes

Aan het einde van een dieet gaf ik mezelf altijd een beloning en nu merk ik dat ik het hele proces als beloning ervaar. HET IS GELUKT 🌟⭐🌟! Ik heb een mooie volwassen relatie met eten .  

9 Kilo lichter en zoveel rijker en liefdevoller in mijn gedachten .  

Ik geniet van gezond en puur eten, ik sport om me goed te voelen ( niet om af te vallen ) en mediteer iedere dag.  

De rust waar ik zo naar verlangde is overweldigend . 

Ik vond het een emotioneel proces en voelde me enorm gesteund en geïnspireerd door Marjena. Dank daarvoor lieverd 🌸.

- Ellen

Ellen

Wat ben ik ongelooflijk blij dat ik je op mijn pad tegenkwam. Etenslessen was precies wat ik nodig had na al die jaren jojo-en.

- Mary

Dit is het meest inspirerende en uitgedachte programma dat ik ooit heb gevolgd. Ik ben inmiddels 25 kilo kwijt en moet wennen aan mijn nieuwe lijf. Je coach calls zijn goud waard.

- Claud

Begin Vandaag

Helaas zit het groepsabonnement voor Etenslessen vol en is alleen individuele coaching mogelijk. 

Klik op de button hieronder om contact op te nemen met mij over andere mogelijkheden. Vul je naam en e-mailadres in om een gratis afspraak te maken met mij.

Groetjes, Marjena

Leuk, laten we praten! Ik neem contact met je op >>